What the !!!!! Apehal mahal sangat ni. Dahla tipu aku !!

What the !!!!! Apehal mahal sangat ni. Dahla tipu aku !! Aku angkat kaki dululah macam ni !!

Menyirap aku bila pekerja servis aircond kereta tu buat aku macam tu. Dia boleh pulak menipu depan2 aku masa aku datang kedai dia. Dia ingat aku tak faham bahasa dia bila dia berbual dengan rakan sama bangsa dia?

Nampak sangat racist. Suka hati je mereka naikkan harga padahal customer sebelum ni harga lain. Aku apa lagi, terus bla dari situ dan terus straight pulang ke rumah. Takde mood nak pergi kedai mana2.

Aku main phone dan berehat atas katil untuk bertenang. Hishh bila aku teringatkan muka dia tadi, macam nak tumbuk2 je. Nasib aku boleh bersabar

Semasa aku on facebook, ada posting yang menarik perhatian aku berkaitan aircond. Aku usha punya usha rupanya ada satu produk yang boleh servis aircond kereta kita sendiri iaitu MR.COIL.

Aku teliti video cara nak guna MR.COIL. Senang je!! Aku boleh buat sendiri. Mula2 on engine kemudian buka kabin filter blower. On aircond paling sejuk. Pastu goncang Mr.Coil dan sembur pada lobang blower. 1 tin untuk 1 kereta. Filter tu kalau kotor, sila bersihkan sekali ya. Nanti lagi padu aircond tu.

Aku order terus Mr.Coil dan cuba. Pergh kesan dia powerrrr. Aircond aku dah kuat. Guna speed satu pun dah memadai. Bau pun wangi. Lepas ni aku dah tak tipah tertipu dengan kedai lagi. Boleh buat sendiri, senang!

Korang yang pernah alami masalah macam aku ni better korang cuba pulak MR.Coil ni.

Save nombor whatsapp ni siap-siap kalau nak order Mr.Coil. senang tau nak berurusan dengan dia. 016-7174083

Boleh klik Link ni terus kalau nak terus wasap www.wasap.my/60167174083/MRCOIL

Korang juga boleh tgk link ni untuk tengok cara penggunaan Mr.Coil

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *