Saya nak minta putus! Cukup lah setakat ini sahaja hubungan kita!

“Saya nak minta putus! Cukup lah setakat ini sahaja hubungan kita!”

Terkejut Acai bila awek beliau minta putus.

“Tapi.. Tapi kenapa Anney? Apa salah saya pada awak? Saya tak ada sesiapa pun kecuali awak saja,” kata Acai.

“Awak ni tak smart dan macholah. Dah berapa kali saya pesan suruh jadi ala-ala hipster,” balas Anney.

“Saya dah pakai baju punyalah macho dengan kasut sneakers lagi. Baju saya wajib seterika lagi walaupun konyok baju tu segan2 nak ada. Seluar jeans pun saya seterika. Spender tukar dua kali sehari. Kasut tak pijak taik. Gosok gigi sampai 1 jam. Rambut potong kemas siap letak pengeras rambut bagi pacak. Apa lagi yang tak hipsternya” jelas Acai.

“Kereta awak ni buruk sangat dengan calar sana sini. Warna kereta awak ni pun nampak lama. Pudar! Tak pernah basuh kereta betul2 ke ataupun berpolish ke?!”

Perempuan ni memang cerewet dan teliti. Semua dibeleknya. Ada yang tak berkenan mulalah mulut dia berpotpet.

Calar dan warna kereta pudar tu elok guna Polish Master.

Lepas dah cuci kereta dengan sabun cuci kereta tu, lap dengan tuala bagi kering. Jangan sampai ada habuk atau air ya.

Then gunakan Polish Master untuk di polis. Sapu polish ni bersama kain microfibre atau kain biasa dan gosok perlahan lahan sampai kereta jadi kilat, hipster dan macho.

Calar halus2 atau calar panjang2 boleh hilang dalam waktu tu juga. Nak kilatkan kereta lagi tiada masalah sehinggakan warna kereta menjadi berseri semula.

Polish Master ni dikhabarkan boleh hilangkan Kotoran degil seperti kesan jalan tar dan terkena cat rumah, terkena getah pokok dan macam2 lagi. Lampu kusam kuning2 tu pun boleh jadi putih semula.

Elok korang yang ada kereta, standby satu. semua boleh setel segera.

Satu botol 120ml. Polish Master ni harga asal RM100 tapi sekarang ada diskaun dan boleh dapat dengan harga bawah RM100. Boleh kilatkan satu body kereta sedan. Kalau MPV digalakkan ambil 2 botol. Kalau setakat nak hilangkan calar sikit2 tu boleh cuba satu je dulu.

Korang boleh tengok testimoni dekat  facebook ni: https://web.facebook.com/allaboutkereta/  atau whatsapp terus untuk beli dan cuba: www.wasap.my/60167174083/Polish

Ni kalau awek minta putus juga, elok siku ubun-ubun.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *